Service & Garantie

Algemeen

Bij ieder door ons geleverd product ontvangt u een factuur. Deze factuur dient naast aankoopbewijs van uw bestelling ook als garantiebewijs. In sommige gevallen, met name bij autoradio’s en navigatiesystemen, worden er door de fabrikant ook garantiepapieren meegeleverd. Bewaar deze samen met uw factuur goed, stuur niets op. Mocht er onverhoopt een defect optreden aan uw product heeft u beide nodig om aanspraak te maken op de garantie. Het bewaren van deze garantiepapieren is ten alle tijden uw eigen verantwoordelijkheid; er worden geen kopie�n verstrekt.

Reparaties & Garantie

Uiteraard heeft u bij alle door ons geleverde producten recht op garantie. De duur van de garantie is standaard 12 maanden, tenzij anders vermeld op uw factuur / aankoopnota. Mocht er onverhoopt iets defect gaan aan het door u gekochte product kunt u aanspraak maken op deze fabrieksgarantie door uw product bij ons ter reparatie aan te bieden. Wij verzorgen voor u het verdere reparatietraject. Of uw product binnen de garantievoorwaarden valt is ten alle tijden ter beoordeling van de betreffende reparateur.

Retouren

Indien u uw product per post aan ons wilt retourneren heeft u een RMA (retour met autorisatie) nummer nodig. Dit nummer kunt u via dit formulier aanvragen. U draagt zelf de kosten voor het versturen van uw product. Wij nemen, mits het product onder de garantievoorwaarden van de reparateur valt, de kosten voor verzenden naar u terug voor onze rekening. Let op: ongefrankeerde zendingen of zendingen zonder RMA nummer worden niet geaccepteerd!

Nadat de aanvraag in behandeling is genomen door onze technische dienst ontvangt u een een RMA-nummer en instructies met betrekking tot het versturen van het product.

Contact opnemen

Technische vragen aan onze service afdeling kan altijd via het reactieformulier.

Telefonisch contact kan ook op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur via telefoonnummer : 072-5729992